Freediving Romania

Aug

3

Din motive obiective a trebuit sa aman organizarea primelor cursuri anul acesta insa voi face cel putin un curs introductiv asa cum mi-am propus si in 2013.

In functie de numarul final de participanti va fi o grupa sau doua. In principiu, sesiunile de bazin si teorie se vor face in Bucuresti in august iar adancimea la Marea Neagra (perioada 25-31 august) sau Grecia .

Acum, cateva detalii importante despre curs. Exista 4 componente importante la cursul AIDA Freediver **, la toate trebuie sa participati integral, atat in Bucuresti cat si la Marea Neagra
cursul consta in urmatoarele sesiuni:
teorie,  1-2 sesiuni – acestea vor avea loc in Bucuresti, in ziua de marti si joi, pe data de 6 si sau 7 august 2013. Locatia este Str. Popa Savu 51, de la ora 17.30. Sesiunea/sesiunile de teorie vor fi urmate de sesiuni de bazin la Tineretului. Sesiunile se pot organiza si in saptamana 19-23 august, pentru cine nu poate veni saptamana viitoare. Materialele de curs le veti primi la inceputul fiecarei sesiuni.
practica bazin, 2 sesiuni – apnee statica si apnee dinamica – ambele sesiuni vor avea loc in Bucuresti, la bazinul Tineretului (pe Kiseleff, intrarea se face insa dinspre nord, la capatul liniei de tramvai 41, prin parcarea clubului Player. fiecare sesiunie dureaza, cca 1-2 ore 19-20.00.
practica adancime – 3 sesiuni – apnee de adancime, la coarda (adancimi intre 6 si 12m pentru practica, 16-20m pentru examen). Toate sesiunile vor avea loc in perioada la Marea Neagra (sau Grecia). Voi fi la mare in perioada 23-25 si 30-31 august, cand putem face sesiunile de adancime, cel mai probabil in zona Costinesti sau Olimp. Cei care merg in Grecia vor putea da acolo adancimea si examenul.
examen practic si teoretic – in functie de performante, partea practica de bazin (static si dinamic) se poate face la Tineretului. Adancimea o vom putea face doar la mare. Cei care au indeplinit cerintele minime practice vor putea incheia cursul cu examenul teoretic.
Echipament propriu – trebuie sa aveti cel putin o masca de scufundari si o pereche de labe. Pentru adancime este nevoie si de snorkel, centura si lest, posibil si neopren.
Pentru detalii contacti-me pe email

Sergiu Serban

Instructor AIDA


© Copyright 2023 | Brambling Design