Freediving Romania

Mar

5

In perioada 8-16 septembrie 2012 vor avea loc Campionatele Mondiale de Freediving AIDA 2012, intr-o locatie idilica pe Coasta de Azur la Nisa, Franta! Detalii despre eveniment pe site-ul competitiei
http://aida-worldchampionship.com/

Micuta si ambitioasa comunitate de freediving din Romania si diaspora (Cipru si posibil Franta!) si-a propus sa participe anul acesta la Campionatele Mondiale, pentru prima data in istorie, cu o echipa masculina si una feminina!

Compionatele Mondiale de anul acesta va fi pe echipe (masculin si feminin), fiecare echipa nationala fiind formata din 3 sportivi respectiv 3 sportive. Fiecare dintre cei trei sportivi/sportive din echipa trebuie sa concureze in toate cele 3 probe obligatorii:
- apnee statica (static apnea – STA)
- apnee dinamica asistata – DYN)
- apnee de adancime asistanta – CWT)

Toate cele 3 rezultate individuale se cumuleaza la nivel de echipa pentru a se obtine rezultatul final pe echipa masculina si/sau feminina. Asadar se pune accept pe polivalenta si spirit de echipa.

In continuare asteptam inscrieri de la posibili participanti interesati sa participe la Campionatele Mondiale. Selectia finala a lotului se va face in luna iunie-iulie in functie de rezultatele obtinute anul acesta in competitii oficiale si/sau neoficiale dupa regulile AIDA. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

AIDA Romania


© Copyright 2023 | Brambling Design