Freediving Romania

Jul

4

Lansare Freediving Romania

Prima organizatie din tara care promoveaza sporturile subacvatice in freediving (apnee)  a luat prima gura de aer joi, 30 iunie 2011 in bistro La Historia din Centrul Vechi, in prezenta unui numar mare de invitati. Evenimentul a fost posibil cu generoasa sustinere din partea El Comandante, Grolsch si Shark.

La eveniment au participat atat reprezentati din mass media cat si din sfera sporturilor si activitatilor acvatice si subacvatice cum ar fi inotul, triatlonul, scubadiving recreativ si profesional.

Lansarea Freediving Romania a beneficiat de un suport vizual de exceptie cu trei incinte tematice legate de freediving. Astfel, o zona a fost dedicata ca spatiu de proiectie cu materiale audio vizuale, o zona cu echipamente specifice (monofin, costume neopren, etc) si un spatiu cu “memorabilia” de la evenimente importante din lumea acestui sport printre care si un metru din coarda pe care s-a stabilit recordul mondial de coborare neasistata de 100m adancime!.

Presendintele asociatiei Freediving Romania, Dl Serban Sergiu, a prezentat pe scurt ce este freedivingul si cum a ajuns acest sport sa fie practicatcu pasiune si in Romania. In plus, au fost prezentate planurile de viitor ale organizatiei, la nivel national, prin cresterea gradului de interes asupra freedivingului.


© Copyright 2024 | Brambling Design